EspañolCataláFrançaisItalianoUnited Kingdom
SOBRE NOSALTRES
team_photo

DIAGONALConsulting l’integrem un equip d’economistes i advocats, sent tots els nostres col·laboradors experimentats professionals.

El nostre equip procedeix de diversos sectors (alimentació, serveis, industrial, distribució, farmacèutic…) amb experiència tant en entorns nacionals com multinacionals, amb vocació de servei integral en totes les àrees de Gestió Empresarial.

Un dels nostres elements diferenciadors és que tots els socis de DIAGONALConsulting disposen d’una llarga trajectòria professional en llocs directius de les principals empreses, tenint experiència tant en Direcció de Multinacionals com en Direcció de Pimes.

La nostra vocació és internacional, i per això tenim presència en diverses parts del món, per poder ajudar-li amb qualsevol projecte independentment de la dimensió que tingui.

Posem a la seva disposició tot el nostre potencial per ajudar als nostres clients a millorar els seus beneficis, incidint tant a nivell Directiu (interim, coaching, externalització) com a nivells més concrets per projectes dirigits, per exemple, cap a l’estructura financera i control dels principals indicadors de l’empresa, estratègia comercial, optimització de processos, contenció de costos, reestructuracions empresarials, millorant en tot cas la rendibilitat del seu Compte d’Explotació.

A més, tot el fem en un llenguatge clar i directe, sense ambigüitats ni tecnicismes innecessaris. En totes les nostres actuacions ens basem en el principi d’exclusivitat dels nostres serveis, tractant cada encàrrec com únic. No tenim “solucions estàndard per problemes estàndard”.

 

EL NOSTRE EQUIP